Familie Schrama - Dorf 19 - 6275 Stumm - Oostenrijk - Telefoon: +43 (0)5283 29176
Mobil: +43 (0)664 73584079 - Skype: haus.edelweiss -
E-Mail:
info@gekopfietseninoostenrijk.nl

 

 

 gekopfietseninoostenrijk.nl

Familie Schrama
Dorf 19
A-6275 Stumm im Zillertal
Oostenrijk


Telefoon: +43 (0)5283 29176 en +43 (0)664 73584079

Internet: www.gekopfietseninoostenrijk.nl

E-mail:
info@gekopfietseninoostenrijk.nl

Foto's:

- Familie Schrama
- Zillertal Tourismus G.m.b.H
- RTL4 Go Cycling

Gekoppelde websites:

Deze website bevat links naar externe internetsites. Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetsites waarop links naar deze site staan of waarnaar links op deze site worden gegeven. Ons Cookiesbeleid en Privacybeleid zijn niet van toepassing op het eventuele verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens op of via zulke externe sites.

Intellectuele eigendomsrechten:

Tenzij iets anders wordt aangegeven, zijn alle rechten op deze website en op de informatie, waaronder begrepen auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten (zoals tekst, afbeeldingen, geluiden, software en andere materialen), ons eigendom of opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Al deze rechten zijn voorbehouden.
Het is gebruikers toegestaan de website en de informatie te lezen en kopieŽn te maken voor eigen persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld door de informatie te printen of op te slaan. Alle overige vormen van gebruik van de website of de informatie, bijvoorbeeld het opslaan of reproduceren van (een gedeelte van) de website in een externe internetsite of het aanmaken van links, hypertextlinks of diepe links tussen deze website en een andere internetsite, zijn zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming verboden.

Georganiseerde of begeleide fietstochten en of activiteiten:

Verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid

Iedere deelnemer aan een door ons georganiseerde of begeleide fietstocht of activiteit doet dit volledig op eigen risico. Iedere deelnemers is verantwoordelijk voor de beoordeling van zijn / haar eigen capaciteiten en vaardigheden. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, blessures of
lichamelijk letsel tijdens een door ons georganiseerde of begeleide activiteit. Alle deelnemers dienen verzekerd te zijn tijdens hun deelname aan activiteiten.

Verzekering

Mountainbiken en andere bergsporten hebben, zoals iedere sport of activiteit, een zekere mate van risico. Wij accepteren op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor schade of ongelukken. Deelnemers dienen zich te verzekeren voor medische kosten, aansprakelijkheid en repatriŽring waarbij fietsen (racefietsen en mountainbiken in het bijzonder) als activiteit is gedekt.

 

©  2013 Gekopfietseninoostenrijk.nl & Haus Edelweiss

Disclaimer