Familie Schrama - Dorf 19 - 6275 Stumm - Oostenrijk - Telefoon: +43 (0)5283 29176
Mobil: +43 (0)664 73584079 - Skype: haus.edelweiss -
E-Mail:
info@gekopfietseninoostenrijk.nl


 
Zillertal Bike Challenge - 4 t/m 6 juli 2014

Op 4 juli 2014 valt weer het startschot voor de 6e editie van de Zillertal Bike Challenge. Na het grote succes van de afgelopen jaren heeft deze 3-daagse wedstrijd een vaste plek gevonden op de kalender van de profs, maar ook op die van vele amateur mountainbikers!

Van de start in Fügen gaat de route over bergwegen, bospaden naar Zell-Gerlos, Mayrhofen-Hippach en Tux-Finkenberg naar de finish bij het eeuwige ijs van de Hintertuxer Gletsjers.

Tijdens dit evenement bieden wij u graag onderdak in Haus-Edelweiss. Behalve genieten van een uitstekende nachtrust kunt u ook gebruik maken van onze ruimte voor het onderhoud van uw fietsen en het uitvoeren van reparaties.

Aanmelding voor de 6e Zillertal Bike Challenge 2014 is mogelijk t/m 29 juni 2014!

Alle informatie over de Zillertal Bike Challenge vindt u hier.


Televisieuitzending RTL4 - Go CyclingIn de herfst van 2012 heeft het televisieprogramma Go Cycling van RTL4 bij ons opnames
gemaakt. Het programma is uitgezonden op 10 maart 2013. Het programma is nog te bekijken via
de website "Uitzending Gemist" van RTL4. Om het programma te bekijken klik dan op
onderstaande link.

Go Cycling - RTL 4 - Uitzending 10 maart 2013Dominikushütte - Schlegeis StuwmeerEen uitstekende plek om te rusten en het uitzicht over het stuwmeer te bewonderen onder het genot van een heerlijke lunch! Kijk ook eens op de homepage van de Dominikushütte.


Websites met veel informatie over het Zillertal

www.zillertal.startpagina.nl

www.zillertal.jouwpagina.nl


SportvoedingOp de volgende website kunt u online goede sportvoeding aanschaffen. Niet onbelangrijk bij met maken van langere tochten op de mountainbike of racefiets.

www.performance-shop.eu


Vakantiehuis Edelweiss in Stumm

Vakantiehuis Edelweiss heeft vijf appartementen, in oppervlakte variërend van 80 tot 100 m². Elk appartement heeft zes tot acht slaapplaatsen en bijna alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met wc. Ieder appartement heeft een royale woonkeuken die van alle gemakken voorzien is zoals een afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat.

www.hausedelweiss-stumm.at

 

©  2013 Gekopfietseninoostenrijk.nl & Haus Edelweiss

Disclaimer