Familie Schrama - Dorf 19 - 6275 Stumm - Oostenrijk - Telefoon: +43 (0)5283 29176
Mobil: +43 (0)664 73584079 - Skype: haus.edelweiss -
E-Mail:
info@gekopfietseninoostenrijk.nl

 

 

 

 Voor velen inmiddels dé ultieme vakantie- en vrijetijdsbelevenis: bergen bedwingen met de mountainbike. Het Zillertal in Tirol-Oostenrijk is wat dat betreft het eldorado voor de mountainbiker. De mogelijkheden zijn hier eindeloos! Daarnaast kunnen wij het Zillertal ook voor de racefietsers van harte aanbevelen.

Wij bieden u de mogelijkheid uw familievakantie te combineren met tochten op de mountainbike of op de racefiets. Maar ook als u met een vriendengroep een avontuurlijke fietsvakantie wil houden in het Zillertal staan wij voor u klaar!Ons vakantiehuis is combinatie met het mountainbike aanbod tevens uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of als teambuilding activiteit voor uw onderneming (voor groepen van maximaal
40 personen). Mocht niet iedereen in uw onderneming enthousiast zijn over het mountainbiken of zoekt u een alternatief programma voor de partners dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden en stellen wij desgewenst een alternatief programma op!

Ons aanbod:

- Verblijf in Vakantiehuis Edelweiss in Stumm, centraal gelegen in het Zillertal. Vakantiehuis Edelweiss heeft vijf appartementen, in oppervlakte variërend van 80 tot 100 m˛. Elk appartement heeft zes tot tien slaapplaatsen en bijna alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met wc. Ieder appartement heeft een royale woonkeuken die van alle gemakken voorzien is zoals een afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat.

Vanuit ons vakantiehuis heeft u de mogelijkheid schitterende tochten te maken (alleen of in een groep met of zonder begeleiding) terwijl uw familie kan genieten van het uitgebreide aanbod aan activiteiten en uitstapjes welke het Zillertal biedt en uiteraard zullen zij zich thuis voelen in onze prachtige appartementen,

Meer info over het vakantiehuis en mogelijke activiteiten vindt u
hier.

- Mountainbiketochten (1-daags of meerdere dagen). U kunt er voor kiezen deze tochten alleen te maken, maar uiteraard ook met een door u zelf samengestelde groep. Wij adviseren u graag over geschikte tochten en stellen u desgewenst GPS-routes ter beschikking. Ook is het mogelijk tochten te maken met begeleiding.

Meer info over de mogelijkheden vindt u hier

- Tochten met de racefiets. U kunt er voor kiezen deze tochten alleen te maken, maar uiteraard ook met een door u zelf samengestelde groep. Wij adviseren u graag over geschikte tochten en stellen u desgewenst GPS-routes ter beschikking.

Meer info over de mogelijkheden vindt u hier

- Mountainbike- en GPS-verhuur. Wij bieden de mogelijkheid zowel fietsen als GPS-apparatuur bij ons te huren. Meer over de verhuur en de voorwaarden vindt u hier.

- Indien u gebruik maakt van eigen materiaal hebben wij voor u een ruimte waar de fietsen veilig gestald kunnen worden en waar ook onderhoud en reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen onder de telefoonnummers +43 5283 29176 of
+43 (0)664 7358 4079, via e-mail
info@gekopfietseninoostenrijk.nl of kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier
op deze website.
 

©  2013 Gekopfietseninoostenrijk.nl & Haus Edelweiss

Disclaimer